Garantier

Eftersom en ny värmepump är en investering för framtiden så är det självklart att den skall hålla då också. I framtiden. För att ett så stort och långsiktigt köp skall kännas tryggt för våra kunder, så innebär det att din nya värmepump kommer med både försäkring och garanti. På detta vis kan du luta dig tillbaka, och känna dig trygg med din nya investering. En förutsättning för att garantierna skall gälla är dock att installationen görs av en IVT auktoriserad yrkesman. Detta i sig är också en garanti på att installationen blir korrekt utförd.

En privatperson som investerar i en värmepump för villan, kan känna sig trygg med en tio års garanti på kompressorn, och en sex års garanti på själva värmepumpen. Dock, som nämnt ovan, under förutsättning att din pump installerats av en kunnig yrkesman. Om du äger en fastighet, en större verksamhet eller något liknande, och alltså har behov av en större värmepump, så får du på en pump över 20kW, en garanti på fem år.

Vi har även IVT försäkringar, försäkringar som kompletterar garantin. För en privatperson med en villapump innebär det tio års försäkring på kompresson och sex år på värmepumpen. Detta täcker din självrisk, eller ett maximalt belopp på tretusen kronor. Omgående efter det att din värmepump blivit installerad, så börjar din försäkring gälla. Självklart har vi även försäkringar som täcker juridiska personer, så som bostadrättsföreningar, fastighetsägare, industrier och så vidare. Detta innebär villavärmepumpar upp till och med 19kW. Denna försäkring förstärker den tvååriga fabriksgarantin, och träder i kraft omedelbart efter en installation.

Månsson Rör & Värmepumpar har enbart kvalitetsprodukter från IVT, och vi berättar mer än gärna lite mer om dem. Kom in till vår butik i Västervik och träffa en av våra duktiga medarbetare. Vi kan lova att du kommer tjäna på det. Varmt välkomna.

Kontakta oss