Om oss

Vi hos Månsson Rör & Värmepumpar gillar glada familjer och bekväma boendemiljöer. Vi anser att ett väl uppvärmt hem, till en alldeles lagom peng, är roten till lycka och gemenskap. Värme borde vara en rättighet, en självklarhet, och vi jobbar hårt för att kunna ge alla våra medmänniskor chansen till just detta.

Månsson Rör & Värmepumpars affärsidé går ut på att sälja samt projektera geoenergilösningar för värme och kyla. Vi vänder oss till såväl privatpersonen med villan, som till företagaren eller verksamheten med större kommersiella fastigheter. Installationen av våra värmepumpar tar våra nära sammarbetspartners, Energikontroll och Ternstedt Invent hand om.

Hos oss på Månsson Rör & Värmepumpar hittar ni ett stort utbud av kvalitetsprodukter från välkända och ledande IVT (Tranås). Här finner ni berg-, jord-, och sjövärmepumpar, luft/luftvärmepumpar, luft/vattenvärmepumpar, frånluftvärmepumpar, solfångare och mycket annat. För den miljömedvetna kan det också vara bra att känna till att IVT har den svenska marknadens enda svanenmärkta värmepump. Eftersom det är oerhört svårt att få sina produkter svanenmärkta, så kan ni som kund lita på att våra pumpar uppfyller alla era krav, såväl miljömässigt som kvalitetsmässigt.
Hos oss finner ni såväl produkter av allra högsta kvalitet, som medarbetare med stor kunskap och hög erfarenhet. Vi hjälper er att hitta just den lösning som är ideal för er fastighet, oavsett om det handlar om en enkel luft/luftpump eller kanske en bergvärmeluftpump. Månsson Rör & Värmepumpar har installerat pumpar åt såväl sporthallar, som åt kontor, butiker och privata villor, så vi kan lova er att vi har den erfarenhet som krävs för att ni skall få den produkt som är rätt för just er.

Kom gärna in till oss på Månsson Rör & Värmepumpar i Västervik. Vi berättar gärna mer om de produkter vi har att erbjuda, samt om de olika funktioner och lösningar som finns. Varmt välkomna in till oss.

Kontakta oss